f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

Ook interessant:

Volg IDcentre

a

Advies

  /  Advies

IDcentre geeft doelgericht advies

IDcentre is een onafhankelijk opleidingsinstituut en niet gelieerd aan producenten en/of leveranciers. Binnen dit kader is IDcentre in staat doelgericht advies te geven op het gebied van het ontwikkelen van beveiligd drukwerk in het algemeen. Onze expertise kunnen we bieden in de deelgebieden: • security mix en security balance • ontwerp • techniek (prepress, press, afterpress) • procestechniek • substraten • beveiligingselementen (1e, 2e en 3e lijn) • beoordelingsapparatuur.

Contra expertise

IDcentre beschikt over professionele onderzoeksapparatuur waarmee onze gekwalificeerde document onderzoekers in staat zijn de authenticiteit van een document te beoordelen. De bevindingen worden in een officieel rapport aangeboden.

 

IDcentre heeft een beveiligde werkomgeving waardoor een integer onderzoek kan worden gegarandeerd. Persoonsgegevens welke mogelijk onderdeel zijn van documenten worden op geen enkele manier vastgelegd of gearchiveerd.
IDcentre garandeert retournering van aangeboden documenten aan de insturende organisatie.

 

Voor verdere informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Didactiek

Naast het belang van de inhoud van de trainingen wordt het belang van didactiek steeds meer onderstreept. IDcentre heeft een aantal zowel nationale als internationale modules ontwikkeld onder de noemer “teach de teacher”. waarbij de deelnemers hun didactische vaardigheden verder ontwikkelen.

 

Op het gebied van elektronische ontsluiting van informatie zijn er internationale modules ontwikkeld welke d.m.v. e-Learning worden aangeboden.

 

Voor verdere informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Drukwerkonderzoek

IDcentre beschikt over uitstekende onderzoeksfaciliteiten om (beveiligd) drukwerk te analyseren. Hierdoor zijn we, op basis van wetenschappelijk onderzoek, in staat een technische rapportage op te stellen welke voor diverse doeleinden, zoals bewijsvoering, kan worden ingezet.

Onze technische expertise stelt ons in staat doelgericht te adviseren en/of te rapporteren om aan uw vraag te voldoen.

Naast het technisch productonderzoek kan IDcentre, aanvullend, onderzoek verrichten naar mogelijk geïntegreerde variabele data.

 

Referenties verstrekt IDcentre slechts indien strikt, of wettelijk noodzakelijk.

Doelgericht advies nodig over bovenstaande diensten?

User registration

You don't have permission to register

Reset Password