f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

Ook interessant:

Volg IDcentre

a

Projecten

  /  Projecten

ICMPD

IDcentre organiseert samen met nationale en internationale ketelpartners verschillende opleidingstrajecten onder auspiciën van ICMPD.

E- Learning Opleidingstraject Libanon

Alhoewel ICMPD nog steeds de voorkeur geeft aan contractonderwijs met fysieke aanwezigheid tijdens cursussen heeft IDcentre, vanwege de COVID-19 pandemie, samen met ketenpartner De Koninklijke Marechaussee in opdracht van ICMPD de bestaande A-DOC training omgezet naar e-learning, Dit is een tijdelijke oplossing om toch aan de opleidingsbehoefte te kunnen voldoen.

Koninklijke Marechaussee

Doc 2
Al meer dan 35 jaar is IDcentre een strategische partner van de Koninklijke Marechaussee.
IDcentre levert complementaire kennis die essentieel is om processen ander andere m.b.t. tot de ontwikkelingen van de productie van identiteitsdocumenten.
De DOC 2 is de logische stap in de piramidale opleidingsstructuur zoals die door de Koninklijke Marechaussee wordt gehanteerd. Na het doorlopen van de initiële DOC 1 training, uitgevoerd door het opleidings- en training centrum van de Koninklijke Marechaussee OTCKmar), kan de potentiële participant zich verder verdiepen in de verificatietechnieken om een identiteitsdocument te beoordelen.

Frontex

IDcentre is officieel Partnership Academy van Frontex. Al meer dan 15 jaar ontwikkelt en verzorgt IDcentre opleidingen in opdracht van Frontex. Samen met de Koninklijke Marechaussee geeft IDcentre vormt aan de ALDO (Advanced Level Document Officer) en de ECSID (European Course for Specialists on Identity and Security Documents).

Identiteitsdeskundige 2024

Op 18 januari 2024 start de opleiding Identiteitsdeskundige. De opleiding richt zich op Iedereen die werkt of gaat werken op het terrein van identiteit -uitgifte, -vaststelling en / of -controle en behoefte heeft aan een dieper en breder begrip van identiteit vraagstukken.

idPass

IDcentre heeft een app ontwikkeld onder de naam idPass.
idPass maakt het mogelijk om paspoorten en identiteitskaarten te herkennen door gebruik te maken van een smart device met camera functie.

User registration

You don't have permission to register

Reset Password